Wat we doen

Etradium investeert in cryptocurrency voor de elite. Met zorg en en aandacht selecteren wij voor u de cryptocurrencies met de meeste potentie. Wij zijn geen Bitcoin only partij: in de snel veranderende cryptomarkt geloven wij niet in gokken op één paard. Etradium zoekt naar groeibriljanten waar de massa nog niet van heeft gehoord.

Een van onze specialiteiten is dan ook de deelname aan “pre-initial coin offerings” (pre ico’s). Tegen de meest gunstige voorwaarden schaffen wij digitale munten van een nieuwe blockchainproject aan. Exclusief voor u. Dergelijke pre-ico’s vinden plaats voor de reguliere ico, waaraan het gewone publiek deelneemt. Tegen veel minder gunstige condities.

Naast pre-ico’s handelen wij voor u in cryptomunten op betrouwbare online handelsplatformen. Van Engeland en Amerika tot China en Korea. Alle aangeschafte cryptomunten worden automatisch toegewezen aan uw individuele crypto wallet.

Middels een state-of-the-art web app heeft u 24/7 toegang tot de inhoud van uw individuele crypto portefeuille. Deze wordt samen met de waardestijging van uw portefeuille en de uitgevoerde transacties automatisch bijgewerkt.

Aan het eind van de maand vindt een afrekenmoment plaats. Afhankelijk van uw inleg vragen wij een performance fee van maximaal 35%. Omdat wij overtuigd zijn van ons kunnen, rekenen wij geen beheerfee. No cure no pay dus.

Heeft u interesse in onze dienstverlening en kunt u minimaal € 100.000,- investeren? Vraag dan hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Wij hanteren een selectief toegangsbeleid, waarbij het voor u binnen uw financiële positie een verantwoorde investering is.